Home page Koken op lokatie Wijnkaart Lokaties Hippe Hapjes Foodstyling Recepten Naar de intropagina
             
  Naar de intropagina    
 

 

Curriculum vitae

Persoonlijke gegevens

Naam: Joris Schildknecht
Geboren in: Amsterdam, 7 januari 1967

Werkervaring & Opleiding

2000- heden: Eigenaar/oprichter Joris Kookt!. Joris Kookt! organiseert kooklessen en workshops, wijn/spijs combinatie proeverijen. Joris Kookt bij je thuis voor 10 tot 250 personen, verzorgt diners/hapjes/bruidstaarten voor bruiloften. Organiseert workshops patisserie. Ontwikkelt recepturen voor restaurants en kookscholen.
1997- 1999: Chef-kok/eigenaar en oprichter van Restaurant De Mediterraan te Amersfoort
1996- 1997: Chef Patisssier voor zowel restaurant als hotel, Restaurant Vermeer/Barbizon Palace Hotel te Amsterdam
1994 - 1996: Chef de Partie, Auberge De Hoefslag te Bosch en Duin
1994- 1995: Diploma Voortgezette Opleiding Restaurantkok SPEH
1990 - 1994: Chef de Partie/souschef Restaurant De Nieuwe Gang te Amersfoort
1991 - 1992: Diploma Primaire Opleiding Restaurantkok SVH
1987- 1990: 3e Jaar leerlingwezen, diverse stages gericht op patisserie en keuken algemeen diploma cafebedrijf, diploma Handelskennis Horeca
1986- 1987: 2e Jaar primaire opleiding leerlingwezen Restaurant De Knipscheer te Laren, keuken a1gemeen
1985 - 1986: Opstapcursus voor de horeca, stage bij Hostellerie Het Kompas te Loosdrecht
1979- 1985: HAVO

 

Over Joris
Interview met Joris
C.V.

 
top