Home page Koken op lokatie Wijnkaart Hippe Hapjes Foodstyling Recepten Over Joris
             
     
 

Joris kan o.a. op deze lokaties de catering verzorgen:

Salonboot Hilda

Prachtige, intieme salonboot voor gezelschappen tot 35 personen. Voor tochten in en om Amsterdam onder het genot van hippe hapjes, een Dutch afternoon tea of een diner van Joris Kookt.
» naar Salonboot Hilda.

Private Boat Tours

Aan boord van de Belle Epoque of de Paradis kunt U genieten van Amsterdam vanaf het water onder het genot van hippe hapjes, een Dutch afternoon tea of een diner van Joris Kookt.
» naar Private Boat Tours

Galerie Walls

Dineren of borrelen met hippe hapjes tussen moderne kunst van jonge kunstenaars! Galerie Walls is een strakke en sfeervolle lokatie aan de Prinsengracht waar kunst hangt van jonge en veelbelovende kunstenaars.

Deze lokatie is geschikt voor vergadering, training, borrel of diner met de catering van Joris Kookt.

» naar Galerie Walls

 

Club 8

In Club 8 kunnen wij in de bovenzaal voor maximaal 125 personen een diner verzorgen waarna je ook nog een spetterend feest kan geven. Alle faciliteiten voor muziek en live optredens zijn hier aanwezig. De zaal heeft een zeer informele sfeer.

» naar Club 8

Slot Zuylen

Prachtige historische lokatie aan De Vecht net buiten Utrecht. In 1740 is hier de beroemde schrijfster Belle van Zuylen geboren.

Dankzij de verschillende zalen en kamers in het slot kunnen zowel kleine groepen (vanaf 5 personen ) tot grote groepen (200 personen) hier terecht. Als lokatie is het slot in te richten voor romantische bruiloften, diners, recepties, zakelijke meetings en seminars. Het is mogelijk om met een salonboot naar het slot te varen.
» naar Slot Zuylen

Desmet Studio’s

De Desmet Studio’s zijn gevestigd in de voormalige bioscoop Theater Desmet aan de Plantage Middenlaan (vlak bij Artis). Tegenwoordig zijn de Desmet Studio’s in gebruik voor radio- en tv opnamen.

Door alle voor radio en tv aanwezige apparatuur is deze lokatie super om een swingend  feest met een band of een DJ te organiseren.  Ik heb hier voor de catering gezorgd toen goede vrienden van me gingen trouwen en we hebben staan dansen tot diep in de nacht, geweldige lokatie!
» naar Desmet Studio’s

Stadsherstel Amsterdam

Stadsherstel Amsterdam heeft een aantal sfeervolle lokaties in beheer, o.a. Schuilkerk De Hoop, De Amstelkerk, De Duif en De Posthoornkerk. Deze lokaties kunnen worden ingericht voor o.a.  bruiloften, receptie, modeshows etc. tot 400 personen. Tijdens deze evenementen verzorgt Joris Kookt graag de catering.
» naar Stadsherstel Amsterdam

Catacomb Studio

Je eigen disco of dance event! Hier kan je lekker dansen en feesten onder het genot van hippe hapjes van Joris. De Catacomb Studio bevindt zich onder de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat te Amsterdam.
» naar Catacomb Studio