Home page Naar de intropagina Wijnkaart Lokaties Hippe Hapjes Foodstyling Recepten Over Joris
             
  Naar de intropagina    
 

Menuvoorbeelden en prijzen


Menu Winter

 

terrine van Spaanse runder “ham” en bospaddestoelen met truffelroerei

wijn: Macon-Chardonnay 2005, Saone et Loire, Frankrijk

brandade van stokvis met witte wijn, crab en schaaldiertjes

wijn: Getariako Txakolina 2005, Getaria, Spain

geroosterde filet mignon (kleine tournedos) van kalf met gestoofd sucadestuk, smeuiige aardappelpuree en gestoofde knolgroenten

wijn: Logis de la Giraudiere, Baumard, Anjou rouge 2003, Frankrijk

gerijpte kazen met rozijnenbrood

wijn: Ruby Port Passadouro

gepocheerde peer met sabayon en blanc manger met vlierbessensiroop

wijn: Coteaux du Layon 2003, Baumard, Loire Frankrijk Friszoete wijn van de Chenin Blanc druif.


Prijs: 55,-- euro p.p. (excl. reiskosten en uren op lokatie)
Wijnarrangement à 27,50 euro p.p.

 

Koken op lokatie
Hoe gaat dit alles in zijn werk?

Menuvoorbeelden en prijzen 2010:

Menu Lunch

Menu Winter
Menu Lente
Menu Zomer
Menu Herfst

 

 
top