Home page Naar de intropagina Wijnkaart Lokaties Hippe Hapjes Foodstyling Recepten Over Joris
             
  Naar de intropagina    
 

Menuvoorbeelden en prijzen


Menu Lente

Gepocheerd zeebanket op kropslaharten geserveerd met een saffraanmayonaise

wijn: Getariako Txakolina 2005, Getaria, Spain

Zeer droge en smaakvolle wijn, ideaal bij schaal en schelpdieren

Worstje van boerenkip met Du Puy linzen en jonge prei in krachtige bouillon

wijn: Vernaccia Tradizionale 2003, Montenidoli, San Gimignano, Italië

 

Gebraad van zuiglam met lentegroenten en jonge aardappeltjes

wijn: Logis de la Giraudiere, Baumard, Anjou rouge 2003, Frankrijk

aardse wijn met veel sap en mooie tanines

 

Rabarber met krokante meringue en hangop

wijn: Moscato d’Asti 2004, Patrizi, Piëmonte, Italië

Klassieke Italiaanse wijn, fris zoet en licht mousserend.

 

Prijs: 50,-- euro p.p. (excl. reiskosten en uren op lokatie)
Wijnarrangement à 25,-- euro p.p.

 

Koken op lokatie
Hoe gaat dit alles in zijn werk?

Menuvoorbeelden en prijzen 2010:

Menu Lunch

Menu Winter
Menu Lente
Menu Zomer
Menu Herfst

 
top