Home page Naar de intropagina Wijnkaart Lokaties Hippe Hapjes Foodstyling Recepten Over Joris
             
  Naar de intropagina    
 

Als je wilt dat Joris en zijn team bij je thuis of op een andere lokatie komen koken nemen ze eerst alle relevante details met je door en luisteren goed naar al je wensen. Indien nodig komt Joris ook de lokatie bekijken. Op basis van al deze informatie doet Joris een passend voorstel.

Voor alle menu's zijn er bijpassende wijnarrangementen die door vaste wijnleverancier De Gouden Ton met zorg worden samengesteld. Indien gewenst verzorgen we ook tafels, stoelen, servies, glaswerk, bestek en tafeldecoratie. Voor aankleding/styling van de ruimte werken we met creatieve vormgevers samen.

Je kan kiezen voor een "sit down" diner of lunch of voor de meer losse variant van een "walking" diner of lunch.

Prijzen

De couvertprijs voor een diner of lunch varieert tussen 40,-- en 60,-- euro. De prijs is mede afhankelijk van het aantal gangen en gebruikte ingredienten. Voor groepen vanaf 30 personen zijn interessante kortingen mogelijk.

Een bijpassend wijnarrangement is er vanaf 22,50 euro per persoon. Ook is er de mogelijkheid om wijnen per fles af te nemen.

Voorafgaand aan het diner serveren we een amuse en bij de koffie/thee een selectie van friandises. Borrelhapjes en friandises zijn bij de menuprijs inbegrepen.

Uren op lokatie en reiskosten voor Joris en zijn medewerkers worden apart berekend.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Koken op lokatie
Hoe gaat dit alles in zijn werk?

Menuvoorbeelden en prijzen 2010:

Menu Lunch

Menu Winter
Menu Lente
Menu Zomer
Menu Herfst

 
top